Opdrachten


Bij ZO! bent u als vakman aan het juiste adres. Wij bemiddelen in zzp-opdrachten, maar ook in tijdelijk en vast werk. Daarom zijn wij doorlopend op zoek naar goede vakmensen. Na een persoonlijk gesprek gaan wij op basis van uw profiel, kennis en ervaring voor u op zoek naar een passende opdracht.

Hieronder vindt u een actueel overzicht van onze zzp-opdrachten:

Interieurbouwer/meubelmaker

Voor diverse opdrachtgevers in de interieurbouw zijn wij op zoek naar ervaren meubelmakers, interieurbouwers en standbouwers. Zowel voor het bouwen van interieurs in de werkplaats als voor de plaatsing op locatie zoeken wij zelfstandige vakmensen. Professioneel gereedschap en eigen vervoer zijn een vereiste. Je werkt aan mooie projecten!

Hekwerkmonteur 

Voor diverse projecten door heel Nederland zijn we op zoek naar monteurs die hekwerk willen plaatsen/monteren. Wil je graag buiten werken en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken en ben je in bezit van VCA? Veilig werken staat hoog in het vaandel. Eigen vervoer en handgereedschap zijn een vereiste. Er wordt gewerkt als ploeg van 2 monteurs. Samen werk je op locatie. 

Zelfstandig Servicemonteur (E/WTB)

Als Servicemonteur ben je altijd onderweg, vaak door heel Nederland om op locatie storingen op te lossen en onderhoud te plegen aan E-installaties/WT Installaties. Hiervoor zoeken wij zelfstandige installatiemonteurs. U dient te beschikken over een goed uitgeruste bedrijfsauto, en professioneel gereedschap.

Zelfstandig elektromonteur (MTS)

Voor projecten door heel Nederland zoeken wij continu naar zelfstandige elektromonteurs. Onze opdrachtgevers installeren elektrische installaties in bedrijfspanden, zowel retail als utiliteitsbouw. Het werk kan variëren van het aanleggen van beveiligingsinstallaties, brandmeldsystemen, verlichting, elektra, meet en regeltechniek., U dient te beschikken over een professioneel uitgeruste bedrijfsauto en eigen gereedschap. U werkt meestal in teamverband samen met de opdrachtgever. Over het algemeen zijn certificeringen als VCA en NEN een vereiste.

Zelfstandig mechanisch monteur (WTB)

Voor projecten door heel Nederland zoeken wij ervaren mechanisch monteurs. Het betreft meestal (af)montagewerk. U dient te beschikken over eigen vervoer en handgereedschap.

Zelfstandig Installatiemonteur (WTB)

Voor projecten in Noord Brabant zoeken wij zelfstandige installatiemonteurs. U legt nieuwe installaties aan, pleegt onderhoud en verhelpt storingen. U dient te beschikken over eigen vervoer en professioneel gereedschap.

Graag komen we in contact met meer mensen die hun vak verstaan. Staat er geen opdracht voor u tussen, neem dan contact op, dan gaan wij op zoek naar een passende opdracht.

ZO! is het adres voor vakmensen

Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van vakmensen.
We brengen vraag en aanbod samen op de flexibele arbeidsmarkt.

Bekijk hier onze vacatures

Direct solliciteren

Direct solliciteren op 1 van onze vacatures? Ga direct naar het contactformulier!

Solliciteren

Zelfstandig ondernemer? Doe de ondernemerscheck!

Ontdek wat de wet DBA voor jou betekent. Heb je daarna vragen?
We helpen je graag!

Doe de ondernemerscheck

Zzp bemiddeling

Op basis van jarenlange ervaring in bemiddeling op de flexibele arbeidsmarkt, brengen wij vraag en aanbod samen.

Lees meer

Vacatures

Bekijk hier een actueel overzicht van onze vacatures.

Lees meer

Zorgeloos ondernemen

Onder het motto 'schoenmaker blijf bij je leest' ondersteunen wij vakmensen en ondernemers. Jij doet waar je goed in bent, wij doen de rest.

Lees meer